GSX-S1000

400.000 TL’ye kadar kredi kartına vade farksız 6 taksit!
Üstelik Seçili modellerde nakit ödeme desteği!

Bilgi almak için aşağıdaki formu doldurun, sizi arayalım.

Nisan ayı yasal metni okumak için tıklayın.

RENKLER

Agresif ve Heyecanlı

Şampiyon bir karaktere ve pistlerden sokaklara uzanan bir kimliğe sahip GSX-S1000, yenilenen tasarımı, her zamankinden daha heyecanlı ve çarpıcı özellikleri ile herkesin başını döndürmeye ve sokaklardaki hakimiyetini ilan etmeye hazır.

Muhteşem performans, öz güveni tavana çıkaran kontrol özellikleri, sürücü dostu tasarım ve eşsiz görsel detaylar... Agresif karakterli bir motosikletin bu kadar estetik görünebileceği kimin aklına gelirdi?

Bıçak Gibi Keskin ve Kıvrak

Yukarıya doğru uzanan keskin hatlara sahip minimalist kaporta ve üst üste yerleştirilmiş altıgen LED farlar, yenilikçi ve radikal bir tasarım anlayışının çehresini şekillendiriyor.

Devasa yakıt deposu boyunca yukarıya doğru tırmanmaya devam eden keskin hatlar mükemmel şekilde biçimlendirilmiş güçlü ve sportif görünümü ön plana çıkarıyor. Bu safkan sokak savaşçısının agresif duruşu, motosikletin performans potansiyeline dair bir ipucu veriyor ve üstün bir sürüş deneyimi için ayrıntılara verilen önemi gözler önüne seriyor.

Çeviklik ve Dengenin Mükemmel Uyumu

Sadece şasinin tasarımına bakarak bile GSX-S1000'in ne kadar çevik, kontrol sahibi ve keyifli bir sürüş vadettiğini görebilirsiniz.

GSX-S1000'i isterseniz sokaklarda, isterseniz virajlı dağ yollarında, isterseniz de pistlerde kullanın, tüm tasarım özellikleri olağanüstü hakimiyet ve kontrol sunmaya odaklanan bir mühendislik anlayışının izlerini yansıtıyor.

Akıllı Kontrol Sistemlerinin Etkisi

Suzuki Akıllı Sürüş Sisteminin (S.I.R.S.) gelişmiş elektronik sistemleri, performans özelliklerini sürüş stilinize, deneyim seviyenize ve sürüş koşullarına en uygun şekilde ayarlamanızı sağlıyor. Bu sayede GSX-S1000'in kontrolü daha kolay ve tahmin edilebilir hale geliyor. Hem günlük kullanımda hem de uzun mesafelerde sürüş yorgunluğu hafifliyor. Bu sistem ayrıca daha heyecanlı, kendinden emin ve eğlenceli bir sürüş deneyimine olanak tanıyor.

Suzuki Sürüş Modu Seçimi (SDMS)

Üç farklı güç modundan istediğinizi seçin. Maksimum motor çıkışı sağlayan üç mod, gaz kelebeğinin tepki seviyesi ve hızlanma sırasındaki tork karakteristikleri üzerinde sağlanan kontrol ile birbirlerinden ayrılıyor. GSX-S1000'in üstün bir spor naked motosiklet olarak potansiyelini maksimuma taşımanızı sağlayan bu sistem, spor veya dengeli sürüş stilini tercih etmenizi sağlarken; değişen hava, yol ve benzeri koşullara adapte olma esnekliği sayesinde genel sürüş deneyimini daha da ileriye taşıyor.

Beş Modlu Suzuki Çekiş Kontrol Sistemi (STCS)

Ön ve arka tekerlek hızını, motor devrini, gaz kelebeği pozisyonunu ve vites pozisyonunu sürekli olarak takip etmek üzere programlanmış STCS, muhtemel bir çekiş kaybı durumu algıladığında kaymayı önlemek için gücü sınırlandırmak üzere tasarlanmıştır.

Daha düşük stres ve yorgunluk seviyeleri ile kendinden emin bir sürüş deneyimi için kararlılığı iyileştirir. Beş mod ayarı ile artık daha geniş bir seçim yelpazesi sunan güncellenmiş STCS versiyonu daha fazla sürüş koşuluna, stiline ve deneyim seviyesine uyum sağlar. Sistem, tercihe göre kapalı konuma da alınabilir. Mod seviyesi ne kadar yüksekse kontrol o kadar hızlı devreye girer ve sistem tekerleğin kaymasını sınırlamak üzere daha proaktif bir davranış gösterir.

İki Yönlü Hızlı Vites Değiştirme Sistemi

Bu benzersiz standart donanım özelliği sayesinde debriyajı veya gaz kolunu kullanmaya gerek kalmadan vitesi çok daha hızlı ve kolay şekilde yükseltip düşürebilirsiniz.

Sistem etkinleştirildiğinde, Hızlı Vites özelliği vites yükseltme sırasında güç aktarımını daha yumuşak, neredeyse kesintisiz hızlanma sağlamaya yetecek kadar kısa bir süre için otomatik olarak duraklatır. Hız keserken sistem, devri artırıp motor hızını alt kademedeki vites oranı ile eşleştirmeye yetecek kadar kısa bir süre için gaz kelebeği supaplarını otomatik olarak açar. Otomatik olarak gerçekleşen bu işlemin etkisi motor freni ile kusursuz bir şekilde kombine olarak vites düşürme sırasında yüksek derecede tatmin edici bir deneyim sunar. SDMS ile uyumlu şekilde çalışan İki Yönlü Hızlı Vites Değiştirme Sistemi, daha lineer bir deneyim ile sürüş keyfini daha üst noktalara taşımanıza olanak tanır.

Geleneksel bir şanzıman, vites yükselmek için beş manuel işleme ve vites düşürmek için dört manuel işleme gereksinim duyar. İki Yönlü Hızlı Vites Değiştirme Sistemi, hem vites yükseltme hem vites düşürme rutinini tek bir ayak hareketine indirgeyerek tekrar tekrar vites değiştirilmesi gereken durumlarda gerekli işlem sayısını azaltır ve sürücünün daha az yorulmasını sağlar. Sürücü, sistemi kullanmayı veya geleneksel şekilde vites değiştirmek istediğinde kapatmayı tercih edebilir

Vites değiştirmek için gerekli işlem sayısı

(Mavi: sistem açık)

DONANIM

LED Farlar ve Konum Işıkları

Altıgen şeklindeki farların dikey olarak birbiri üzerine yerleştirildiği ve ün üstte LED konum ışığının kullanıldığı yeni LED far grubunun kompakt ve radikal tasarımı motosiklete yepyeni bir çehre kazandırıyor. Yeni aydınlatma tasarımı, GSX-S1000'in agresif ve yola çıkmaya davet eden çevik duruşunu mükemmel bir şekilde tamamlıyor.

Yüksek Performanslı Jantlar ve Lastikler

Sportif bir görünüme sahip dökme alüminyum jantlarda hafif ancak sağlam yapıdaki altı kollu bir tasarım öne çıkıyor. GSX-S1000 ile ideal performans sağlamak üzere özel olarak geliştirilmiş yeni bir iç yapıya sahip yeni Dunlop SPORTMAX Roadsport 2 radyal lastiklerde ise optimize edilmiş bir lastik deseni ıslak yüzeylerde daha iyi tutuş sağlayan, daha hızlı ısınan ve daha dengeli yıpranan bir bileşikle birlikte kullanılıyor. Bu jant ve lastik kombinasyonu ön ve arka süspansiyon ayarlarıyla uyum içinde çalışarak harika bir yol tutuşu, dengeli bir sürüş ve sportif performansın gereklerini karşılayan çevik bir kontrol sunuyor.

Tamamen LCD Gösterge Paneli

Gösterge panelinde gerekli tüm bilgiler, tamamen LCD kompakt ekrana yalın ve kullanım kolaylığı sağlayan bir düzen içinde yansıtılıyor ve öncelik sırasına göre görüntüleniyor. Etkileyici grafiklere ve GSX-S1000'in imajına uygun mavi arka plan aydınlatmasına sahip özel bir görünüm kullanılıyor.

Gösterge panelinde gerekli tüm bilgiler, tamamen LCD kompakt ekrana yalın ve kullanım kolaylığı sağlayan bir düzen içinde yansıtılıyor ve öncelik sırasına göre görüntüleniyor. Etkileyici grafiklere ve GSX-S1000'in imajına uygun mavi arka plan aydınlatmasına sahip özel bir görünüm kullanılıyor.

19 Litrelik Yakıt Deposu

Stil sahibi yeni yakıt deposu ile boyutta görülebilir bir büyüme olmadan yakıt kapasitesi 19 litreye çıkıyor ve yakıt ikmali için verilen molaların sayısı azalıyor.

Bağımsız Sürücü ve Yolcu Seleleri

Rahat ve sportif bir sürüş deneyimi için tasarlanan yeni sürücü selesi arka kenara doğru daha fazla destek ve hareket özgürlüğü sağlıyor ve kullanılan kaplama sayesinde sağlam bir tutuş sunuyor. Bağımsız arka selede ise yolcu için el şeritleri bulunuyor.

LED Sinyal Lambaları ve Stop Lambası

Ön bölümde kumanda bloğundan dışarıya uzanan ince çubuk şeklindeki yeni LED sinyal lambaları son derece şık bir görünüm oluşturuyor. Arka bölümde düz LED stop lambası ile birleşen yeni LED sinyal lambalarının ince tasarımı kuyruk bölümün stil sahibi hatlarını tamamlıyor ve motosikletin benzersiz tarzı ile mükemmel bir uyum yakalıyor. Yeni LED sinyal lambaları hem görüş hem de dayanıklılık açısından bir önceki nesli geride bırakıyor.

Suzuki Kolay Marş Sistemi

Suzuki Kolay Marş Sistemi ile marş düğmesine bir kez basıldığında motor, debriyaj kolunu çekmeye gerek kalmadan, üstelik şanzıman boştayken bile çalışır. Günlük kullanımda avantaj sağlayan bu işlev sayesinde sürüş deneyimi daha keyifli ve zahmetsiz hale gelir.

TEKNİK BİLGİ

Motor tipi

4 zamanlı, 4 silindirli, sıvı soğutmalı, DOHC

Çap x strok

73,4 mm x 59,0 mm (2,9 inç x 2,3 inç)

Motor hacmi

999 cm³ (61,0 kübik inç)

Maksimum Tork

106 Nm / 9.250 min-1

Maksimum Güç

112 kW / 11.000 min-1 (152 PS)

Kompresyon oranı

12,2:1

Yakıt sistemi

Yakıt enjeksiyonu

Marş sistemi

Elektrikli

Yağlama sistemi

Islak karter

Şanzıman

6 ileri senkromeçli

Ateşleme sistemi

Elektronik ateşleme (Transistörlü)

Yakıt deposu kapasitesi

19,0 L (5,0 / 4,2 US/lmp gal)

Yağ kapasitesi (yenileme)

3,4 L (3,6 / 3,0 US/lmp qt)

Yakıt Tüketimi

6,1 l/100km

CO2 (g/km)

143

Ön süspansiyon

Ters teleskopik, helezon yay, yağlı amortisör

Arka süspansiyon

Bağlantılı tip, helezon yay, yağlı amortisör

Ön frenler

Disk, ikiz / ABS

Arka fren

Disk / ABS

Toplam Uzunluk

2.115 mm (83,3 inç)

Toplam genişlik

810 mm (31,9 inç)

Toplam yükseklik

1.080 mm (42,5 inç)

Aks aralığı

1.460 mm (57,5 inç)

Yerden yükseklik

140 mm (5,5 inç)

Sele yüksekliği

810 mm (31,9 inç)

Boş ağırlık

214 kg (472 lbs.)

Ön lastik boyu

120/70ZR17M/C (58W), tubeless

Arka lastik boyu

190/50ZR17M/C (73W), tubeless

GALERİ

VİDEOLAR

AKSESUARLAR

FİYAT TEKLİFİ ALIN